Home TENDE

Glavni izbornik

EU projekti

Dokumentacija za dozvole

PDF Ispis Email

 

Tende su tipski proizvodi koji prvenstveno služe za zaštitu od sunca!

 

U ponudi imamo razne modele tendi. Bitno je odlučiti za čega ćemo koristiti tendu, razni modeli pružaju razne mogućnosti. Neki modeli tendi se koriste više u svrhu oglašavanja i isticanja pročelja fasade nekog objekta dok se drugi modeli većinom koriste potpuno i jedino za funkcionalnost samog objekta.

Pri samom odabiru modela tende moramo unaprijed znati koja je njena funkcija i koliko ćemo ju koristiti tijekom godine. Ukoliko želite tendu koja će Vam biti u funkciji cijelu godinu odlučiti će te se za tipsku kliznu tendu model Veranda a ukoliko ju koristite samo za ljeto, tj. u toku ljetne sezone možete odabrati također tipsku kliznu tendu ali u ovom slučaju model Atika A-1 (zbog jeftinije izvedbe) ili tipsku zglobnu tendu (zavisno od izbačaja koliko Vam je potreban, tj. koliko želite da se otvara prema van).

Prije same komercijalne prodaje tende najprije izlazimo na teren tj, na lokaciju gdje tenda treba biti ugrađena. Tu samim vizualnim činom provjeravamo koja bi točna dimenzija i koji model tende odgovarao. U daljnjem postupku provjeravamo koja je podloga za montažu (blok, opeka, beton), da li treba nekakva posebna dištanca, kemijski tipl ili nešto slično ali i ostale bitne stvari koje su potrebne za kvalitetnu i sigurnu ugradnju tende.

 

  atika a-1 

 Zglobne tende

 

Klizne tende

 

Vrtne tende

 

Balkonske tende

 

    
 Poluokrugle tende
Kupolaste tende
Rolo tende
Fiksne tende